Transport på en verdensreise


Reise også mangel ikke bli vanvittig dyrt. Hvis du velger å julen en kort flere tilfeller komme til målet, kan du forebygge å bruke en veldig mye større andel penger enn du egentlig ville gjort. Her er guiden til hvordan du skal transportere deg selv på en jorden rundt-reise til det store utlandet.

Innenlands flygninger nå kan være ganske billig. Men pass på at du skaffer deg noen flybilletter som tilhører et seriøst selskap som ikke har for vane å kræsje eller liknende. Det vil ikke være noe kult å ende livet sitt på et jalla kinesisk fly. Skaff deg flybilletter på forhånd, altså før du bestiller selve turen og drar dit, slik at du er sikret deg billett når du ønsker.

Hvis du er intensive eventyrlystne, kan du dra på forskjellige togturer rundt om i landet. Vesentlige selskaper pitching pakker hver dag over hele verden, og de hevder noen til locomote pakken. Det er vanskelig å få seg en skikkelig god tur verden rundt dersom du utelukkende bruker tog og bil - du bør så absolutt være innom fly opptil flere ganger på den turen. Men det er kanskje ikke et "must".

Noen ganger, i en knipe, kan det være gratis. Bestemme opp en signatur på vinden transportbånd reise, og du er av. Siden er at du vanligvis ikke får til impanel hvor gammel du kan oppholde utlandet, og formidling barna sammen er umulig.

0 kommentarer: