Ferie i Bulgaria - hva skal du passe på?


Var der i fjor og var veldig godt fornøyd med Bulgaria. Fin mat, fin kultur og mange steder å dra på party. Et godt sted for oss reisende da det er billige flybilletter og billige ting å kjøpe der.

Er som nevnt tidligere temmelig billig. Tipper du skal til Sunny Beach (SB)/Golden Sands (GS) eller lignende. Der er selvfølgelig prisene tre ganger det de er i resten av landet, men for nordmenn likevel billig. Masse gode utesteder, du finner sikkert noe du liker.

Pass litt på pengene, mye lommetyver. Både jeg og mine kammerater opplevde at penger vi hadde i lommene plutselig var borte. Kan også ha noe å gjøre med alkoholinntaket, var sikkert ikke det vanskeligste å stjele fra. Men pass på verdisaker og liknende dersom du drar til Bulgaria (eller Øst-Europa generelt, for å si det sånn. Mye tyveri og tull i Øst-Europa!)

På SB var det også ekstremt med horer og slikt, irriterende som få etter hvert. Regn med at fra kl 1800 og utover kvelden treffer du mange og de er veldig innpåslitne. Klarer du å styre unna disse, så får du deg en veldig fin ferie i bulgaria - det kan jeg love deg.
Synes å huske at øl fra butikken koste ca 2 lev, men husker ikke dette helt sikkert. 1 lev ca 4 nok. Utesteder hadde fine priser, men var faktisk ikke så billig som jeg trodde på forhånd. Pengene går uansett. Ha en fin tur!

0 kommentarer: