Ta deg en reise før 21.12.2012


Det er mange som vurderer om de skal tro på at verden kommen til å gå under i 2012, og det er like mange teorier som det er svar på det. Reisebloggen inviterer til en vill ferie i årene før "verdens undergang", og synes det er fint om folk klarer å ta seg en skikkelig partyferie til ibiza eller ayia napa når det står på som verst.

Blir i hvertfall mange stressa folk med fullstendig panikk i ansiktet rundt omkring på kjøpesentrene når det går opp for dem den 22.12.12 alle julegavene de har igjen å kjøpe.


Badger, det er en god illustrasjon.
Mayakalenderen er bare en klump med sten.
Sysreq,må si meg enig...har man ikke mulighet til å bygge seg solide underjordiske bunkere av massiv betong, fylle opp med mat og drikke, samt egen strøm, luftilgang og CO2 rensing, er det ingenting man kan gjøre.
Og om jeg skulle ha muligheten, ville jeg uansett ikke levd slik og heller valgt å gå med i katastrofen.


Har dere lagt merke til hvordan de fleste nettsider som spår apokalypse i 2012 prøver å selge oss dvd'er, t-skjorter, bøker?
Nettsidene er amatørmessig utført, med kjempestygge blinkende reklamer og google ads, mens de seriøse sidene som taler imot en katastrofe i 2012 ser bra ut, er uten reklame og bruker kilder som seriøse arkeologer og vitenskapsmenn?

Niburu (Planet X) var først nevnt til å ødlegge jorden i 2003, vel det skjedde ikke noe. Vårt råd er å ta deg en partyferie før det er for sent, og du kan godt dra til Thailand og Pattaya eller et annet sted for vår skyld, men det viktigste er at du får deg en skikkelig ferie.

0 kommentarer: