Hva kan man ha med i håndbagasjen på flyet?

Hva kan man ha med når man skal ut og fly, men ikke gidder å sjekke inn bagasje?

Sleipe flyselskap som Ryanair og Easyjet har nemlig "sett seg lei på" at folk reiser med vanlig bagasje og har bestemt seg for å ta 300 kroner fra hver

En god flyreise krever sitt i
håndbagasjen. Foto: Wikimedia
passasjer som ønsker å ha en litt større bag med på ferie. Ganske irriterende skal du vite, men det er vel bare prisen man må betale for å fly med "lavpris"-selskaper.

Uansett; her er noe av det du bør være litt forsiktig med å ta med i håndbagasjen.

1. Flytende væske.


Det er uansett umulig å ta med brus, øl, vann og liknende inn gjennom sikkerhetskontrollen. Skal du ha noe å drikke, så er du nødt til å kjøpe det når du har kommet deg igjennom.

2. Kosmetikk.


Noen kosmetiske varer er riktignok verre å få med seg gjennom sikkerhetskontrollen enn andre. Hårgelè pleier å gå fint dersom man legger det i en egen bag mens parfyme igjen kan være litt vanskelig å få med seg.

Les også: Hårvoks test - disse er best i test.

3. Erotiske artikler.


Jeg har faktisk selv vært vitne til en kvinne som ble fratatt vibratoren sin i sikkerhetskontrollen rett foran meg. Ikke bare er det pinlig, men det er også svært unødvendig - man klarer vel å være foruten sexleketøyet sitt på en så kort flyreise som dette nå må ha vært.

Tror faktisk det var en vibrator av denne typen. Den ser jo ikke HELT uskyldig ut heller.

Uansett; du skal være litt forsiktig når du går gjennom sikkerhestkontrollen. Tenk litt over hva du skal ha med deg inn og hva du egentlig trenger. Det er bare en kort flyreise og det aller meste kan egentlig kjøpes i det landet du skal til - uavhengig av hvilket land det er snakk om...

0 kommentarer: