Linser


Presbyopi er en tilstand som oppstår som øyets linse blir eldre og begynner å miste noe av sin elastisitet, noe som er nødvendig for å veksle fokus mellom å vise fjern og nær objekter. Om lag hundre millioner amerikanere opplever dette vanlig øyelidelse. Presbyopi rammer de fleste mennesker i alderen av førti og femti, og er en naturlig del av aldringsprosessen. Når presbyopi begynner, vil synet ditt fortsette å endre seg, slik at regelmessige synsundersøkelser av EyeCare utøver vil være en del av livet. Som din øyets linse mister mer elastisitet, vil øyet ta lengre tid å justere mellom objekter, et eksempel er mellom veien og speedometer. Bifokale briller pleide å være det eneste alternativet for personer med tilstanden, men i dag er det mange bifokale kontaktlinser i en rekke praktiske og komfortable design.

Det mest åpenbare tegnet på at du utvikler presbyopi er behovet for å holde noen lesestoff, som avis eller en bok, lenger vekk fra deg øynene for fokus og se klart.

Les også: Nå kan du få billige kontaktlinser på nett!


Måten bifokale kontaktlinser arbeidet er svært lik bifokale briller. Kontaktene har to separate krefter en objektiv, en å korrigere avstand og den andre til å korrigere i nærheten av visjonen om dette er resepten som er nødvendig. Det er et par av forskjellige design alternativer for bifokale linser. En av design fungerer på samme måte hvordan bifokale briller arbeide med to åpenbare resepter skilt med en linje (avstanden syn på toppen og på nær nederst.

0 kommentarer: